Пореден култов играч може да заиграе в родната „А" група. През последните години се нагледахме на какви ли не пияници и ментета, но съвсем скоро, българският футбол може да приюти и изнасилвач. Става въпрос за уелсеца Чед Евънс, който се прочу из цяла Европа, след като бе осъден на пет години затвор заради жестокото изнасилване на младата британка Наташа Мейзи.

Таранът прекара 18 месеца в панделата. През  октомври, 2014 година , юношата на Рил и Манчестър Сити бе пуснат преждевременно на свобода и оттогава изпитва сериозни трудности с намирането на отбор.

Според информация на Topsport.bg, хора близки до Евънс са започнали да предлагат нападателя на всевъзможни тимове от цяла Европа. Така те стигнали и до Балканите, където бившият голаджия на Шефилд Юнайтед е бил предложен на румънски, гръцки и български отбори. Месечното му възнаграждение не било никакъв проблем, тъй като самият футболист просто искал да практикува любимия си спорт.

Към днешна дата, това е доста трудно постижимо, след като Шефилд Юнайтед, Хартлипул, Хинърниънс (Малта), Ергцегирге Ауе (Германия) и Мортън (Шотландия), отказаха да си навлекат негативна слава, привличайки изнасилвача от уелския град Сайнт Асаф.

А дали ще акостира по българските терени, ще разберем в най-скоро време.......