Абсолютна забрана за каквито и да са медийни изяви са получили всички в ЦСКА, пише "7 дни спорт". Забраната идва от най-високо ръководно ниво и е с цел отборът да има пълно спокойствие по време на лагера в Тетевен.

Старши треньорът Христо Янев иска всички играчи да бъдат концентрирани и отдадени в тренировъчния процес. Заниманията, които провеждат всеки ден "червените", са двуразови.

Целта е в началото на подготовката да се подобри кондицията и физическата форма на футболистите. Основна е и ролята на новия кондиционен треньор Душко Томич, който работи с играчите и по индивидуална програма с всички футболисти.

Наред със силовите упражнения Янев и помощниците му вече провеждат и чисто тактически игри. Голямата бройка играчи, които са в Тетевен, не дава много възможности за изграждане на игрови облик, по-скоро в момента спортно-техническият щаб се запознава с игровите, физически и тактически умения на футболистите, особено на по-младите.

В същото време стана ясно, че ЦСКА ще има изцяло нов официален сайт. Очаква се порталът да стартира в края на месеца.

Новият клубен сайт на ЦСКА се доближава до тези на големите европейски отбори като порталите на Реал Мадрид, Ливърпул, Байерн (Мюнхен). Ръководството на армейците ще предприеме и коренно различна търговска политика в сравнение с предишните години.

Именно чрез новия сайт привържениците ще могат да пазаруват билети и карти за мачовете на отбора. Освен това в него се предвижда и онлайн фенмагазин с всички клубни артикули.