Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев най-после проговори за раздялата си с Лудогорец. Въпреки, че до момента специалистът категорично отказваше да сподели дали има разочарование от уволнението му, днес треньорът на „сините“ обяви, че съдбата е върнала всичко на шампионите.

„Чувствам се и морален победител. В края на краищата съдбата в един момент си знае работата. Това, което са ти взели във времето, по някакъв начин се връща. Взеха ми евентуално участие в Шампионската лига. Имах увереност, че ще влезем в групите. По ред причини обаче един треньор винаги е зависим от собственика на клуба. Към футболистите запазвам най-топли чувства. С тях съм преживял паметни моменти в Лига Европа", заяви пред БНТ Стоев.

"Всички в Левски са герои! Благодаря на феновете за подкрепата! Ако имахме възможност да отворим сектор "А", съм сигурен, че и той щеше да се пука по шевовете. Феновете доказаха, че въпреки трудностите в клуба, те си обичат отбора".

"Преди мача нямаше притеснение у никого. Настройката беше такава. Въпроси от типа: Какво ще стане, ако загубим, липсваха. Нито на футболистите, нито на мен ми е минавало през главата, че няма да можем да преодолеем отбора на Лудогорец", допълни Стоев.