Култовият бранител на Лудогорец-Козмин Моци, бе част от днешната официална пресконференция преди срещата от ШЛ между Лудогорец и Реал (Мадрид).

Пред насъбралото се журналистическо множество, румънецът демонстрира солидна доза оптимизъм, вярвайки че той и съотборниците му ще се представят по възможно най-достойния начин срещу испанския колос.

Балканецът за пореден път подчерта, че вече отдавна е забравил случилото се срещу Стяуа. Всичките му мисли са свързани изцяло с утрешния двубой на стадион „Васил Левски".

„Няма какво много да кажа за този мач. Срещаме може би най-добрия тим в света. Ние сме уверени, че можем да направим добър мач и да повторим доброто си представяне от срещата с Ливърпул. Знаем, че ще бъде много трудно,  но ще се борим със зъби и нокти, за да извлечем положителен резултат срещу Реал".

„Ще бъде трудно да играем срещу най-добрите нападатели в света. За нас е чест и привилегия да премерим сили с тях.  Ако играем като тим, може и да ги спрем. Всеки футболист би искал през живота си да мери сили срещу имена като Роналдо и Касияс"

„Почувствах се добре след спасените дузпи срещу Стяуа. Това беше много отдавна, сега мисля само за Реал (Мадрид). Чувствам се щастлив не само заради мен, че ще бъда в Шампионската лига, а и за всички мои съотборници. Не искам повече да говоря за това, питайте ме само за въпроси свързани с Реал.  Играя за Лудогорец и мисля само за тях, в момента не представлявам румънския национален отбор. Мисля само за играта, как мога да извлека максимума от себе си за утрешния мач. Няма значение с кого ще разменя своята фланелка".