Момчил Цветанов-Чико мо­же да попадне в групата на ЦСКА за гостуването на Вих­рен в Сандански. Мачът е тази неделя и започва в 16:00 часа. Очаква се срещата да бъде предавана по Канал 3. Цветанов дълго време се възстановяваше от операция в коляното, но вече тренира на пълни обороти. Чико игра в някои от контролите на ЦСКА, но в последната от тях - с Ашдод, се контузи и от 2 ме­сеца е аут от терените.

Очак­ваше се Цветанов да дебюти­ра официално още в срещата с Беласица (8:0) миналата неде­ля, но треньорът Христо Янев реши да го остави извън група­та, припомня "Тема спорт". В лазарета на армейците поне до края на месеца със си­гурност ще са бранителят Ан­гел Грънчов и крилото Станислав Маламов. Друг флангови иг­рач - Александър Александров, ще започне пълноценни трени­ровки от петък.

Футболистите на ЦСКА имаха две занимания вчера -сутринта и следобед на "Царс­ко село", като Момчил Цвета­нов тренира на 100 процента. Отборът ще води занимания­та си в хотелския комплекс по­не до двубоя с Витоша след две седмици. В този период ще се прави освежаване на тревно­то покритие на "Армията", ко­ето до момента освен за офи­циални мачове се използваше и за тренировки.