Българският ММА подкрепи пострадалия при нелеп инцидент привърженик на бойните спортове Станислав Игнатов.

Както Topsport.bg първи ви информира, Игнатов загуби крака си при злополука в столицата. На 25.06, в 9:30 часа ватман, бързал да се прибере от смяна, преобръща живота на Стаси. За секунди той остава без крака си.

Близките и роднините на Станислав вече правят опити да му помогнат да се възстанови и да събере достатъчно средства за протеза.

След сигнала на Topsport.bg и част от най-реномираните представители на българските смесени бойни изкуства подкрепиха Игнатов.

"Случилото се е истинска трагедия. Ще направим всичко възможно, за да може повече хора да научат за инцидента и да помогнат", заяви пред медията ни ММА звездата и опитен ветеран Камен Георгиев.

Промоутърът TWINS MMA, в рамките на който Георгиев е сред основните организатори, а също Боен клуб "България" и над 20 различни организации и медии заявиха подкрепата си към Игнатов.

Още веднъж ви предоставяме банковата сметка, на която всеки, който има желание да помогне на Станислав за поставяне на протеза, рехабилитация до пълното му възтановяване, може да го направи.

СТАНИСЛАВ ИГНАТОВ ИГНАТОВ
ЕГН:9110177185

СМЕТКА с IBAN:
BG13RZBB91551005992852