Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не съжали за отпадането от Лига Европа, тъй като по този начин тимът му ще се съсредоточи върху вътрешното първенство.

Специалистът обяви, че е било непосилно през тима да се бори на три фронта и така, футболистите му ще вложат всички сили в мача с Левски.

„Нямаме сили да участваме на три фронта - първенство, купа и евротурнири, да си кажем истината. Вярно, че трябваше да направим повече от това. Дано забравим бързо мача и да мислим за Левски. Това е мачът. Ще вкараме свежи хора, за да можем да надделеем, както го направихме през миналия сезон".

„ Да не говорим за притеснение, ние сме в началото на един стадии, на сформиране на нов отбор. Играта и победите идват със самочувствие, ние все още го търсим. То не става за 15 или 20 дни, да щракнем с пръста и да кажем, че сме царе. Да направиш два пъти разбор и с пет тренировки. Не става, не става. Вярно, бяхме по-добрият отбор, но отстъпваме в единоборствата, нормално е. Изостанали сме", заяви Младенов.