Димитър Бербатов със сигурност ще остане в редиците на ПАОК. Това споделиха ексклузивно за Topsport.bg от гръцката популярна медия ARENA FM.

Според редактора на медийната група, отговарящ за гръцкия тим, няма какъвто и да било вариант Бербатов да бъде освободен от клуба и да "приключи" кариерата си, както побързаха да спекулират част от европейските средства за масова информация.

Причината за спекулациите - нападателят си тръгна демонстративно от стадион "Тумба" още преди края на двубоя срещу Габала в Лига Европа. Българският ас напусна бесен терена, след като беше заменен в 70-ата минута. Той дори отказа да поздрави свой съотборник, който му подаде ръка.

Само пет минути по-късно бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед беше заснет да се отправя към изхода на спортния комплекс, въпреки че от мача оставаше четвърт час.

"Няма значение какво е станало. Импулсивността и емоцията са част от играта. На всеки се случва.

Димитър Бербатов няма как да бъде освободен от ПАОК. Невъзможно е това да се случи. Няма подобен сценарий.

Бербатов дойде тук, след като бе дълго очакван. За всички в ПАОК е истинско чудо и голямо щастие, че той играе в отбора.

Единственият аргумент, който би следвало да бъде достатъчен сам по себе си за зложелателите на Димитър, които го отпращат от нашия отбор, е че клубният президент Иван Савидис е един от най-големите фенове на Бербатов. Той никога няма да позволи някой да го изгони или да спекулира с тази тема.

Г-н Савидис лично настоя за идването на нападателя в тима и бе готов на каквото трябва, за да се случи това.

По-сериозен гарант за Димитър едва ли е необходим".