Френският защитник на Лудогорец Александър Барт няма да може да вземе участие в първата среща между разградския тим и Партизан от Шампионската лига тази вечер. Пред Sportonline.bg Барт даде своето мнение за днешния мач.

"Готови сме за война с Партизан. Казвам го, защото моите съотборници ще ги очаква много тежка битка със сръбския гранд. Имаме добри спомени от мачовете с Партизан през миналата година. И двете срещи бяха много трудни, но ги спечелихме. В Разград дори ни поведоха, а в Белград атакуваха като бесни, но всички бяхме заключили вратата на Владо Стоянов, който също спаси стопроцентови техни положения за гол", припомня Барт.

Относно възстановяването си той сподели:

"Сега правя индивидуални кросове и тренировки. Започнах да се натоварвам малко повече. Надявам се до една седмица да бъда напълно възстановен. Не мога обаче да кажа дали ще бъда готов за реванша в Белград. Що се отнася до това, че може тази вечер Лудогорец да излезе в различен защитна формация мисля, че пак ще се справим. Имаме дълга скамейка и играчи на различни позиции, които могат да се включат добре в отговорни мачове като този срещу Партизан", вярва Барт.