Спортният директор на Левски Георги Иванов остана много доволен след гръмката победа с 6:0 над Дъндолк.

"Доволен съм от целия отбор, видя се че има настроение. Новите играчи са добри, видяхте ги, затова сме ги взели. Ясен Петров е доказал,  че е един отличен треньор, затова е и в Левски. Всички имат заслуга, че Левски е в добра форма и играе по този начин", коментира Гонзо.

"Имаме обаче още много да работим, все още сме в подоготовка. Реваншът ще бъде като контрола за нас, ще обиграваме играчите.

Не мислим за ЦСКА , мислим за мача в Ирландия. Едва след това вече ще мислим за тази среща, тя е чак след две седмици. Нямам претенции за следващия съперник на жребия утре, който и да е, трябва да го отстраним. Искаме да влезем в групите, имаме си поставени цели", каза още Иванов.

"Продължаваме да търсим дефанзивен халф, но не на всяка цена. Ще привлечем някой,  само ако отговаря на класата ни.  Ако не намерим такъв, ще продължим с тези, които имаме в момента. Не съм говорил още с г-н Батков, но предполагам, че и той е доволен. Благодаря и на публиката. Тя винаги ни е подкрепяла, дори и през миналия сезон, който бе много тежък за клуба", завърши Гонзо.