Европейският клубен шампион Манчестър Юн е фаворит за подписа на капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов, пише в днешния си брой "Сън". До няколко дни ръководството на Тотнъм ще получи официална оферта от 25 млн. паунда, за да се раздели с Бербо. "Шпорите" вече са готови да уважат желанието на благоевградчанина да напусне и ще най-вероятно ще приемат предложението.

Бербатов отдавна влиза в сметките на мениджърът на "червените дяволи" Алекс Фъргюсън, който този път е решен да доведе нещата до успешен край. В момента шотландецът е на почивка във Франция, но веднага след като се върне ще се заеме със селекцията за новия сезон. Юнайтед получи 32 млн. паунда за победата си на финала в Шампионска лига над Челси (след дузпи), като 20 от тях са отделени за окончателното закупуване на Карлос Тевес.

В последните седмици Бербо бе спряган за евентуален трансфер в Милан и Барселона, но и двата клуба предпочетоха да насочат усилията си към закупуването на други футболисти. Самият футболист предпочита да остане в Англия.