Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе видимо доволен след разгрома с 5:0 над Марек. Според наставника, ротациите, които прави в титулярния си състав поддържат всички играчи във форма.

„Изводите са, че вървим възходящо в развитието си. Естествено, че потенциалът ни трябва да се развива. Таванът на този отбор е висок. Трябва ни обаче търпение и много работа", заяви Младенов.

„След втория гол в Разград показахме съвсем друго лице. В днешната среща поведението на всички бе похвално и бе само въпрос на време с колко гола ще бием. В ЦСКА е това - победа на всяка цена."

„За крилата имаме много голям потенциал, за да ги ротираме и да ги държим свежи. Същото важи и в средата на терена. За да поддържат добра форма и да са отпочинали всички, прави промени във всеки мач", посочи Младенов.

„С времето и мачовете, скоростта на атаката ни ще се засилва. Иска ми се още повече бързина и агресия."

„Проблемите извън терена ни влияят, няма как, цял ден днес си говорихме за тези проблеми. Въпреки всичко го преодоляхме и играхме с настроение. Имаме много бомби заложени от предишни собственици, много капани се отварят", напомни Стойчо.