Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев коментира загубата от Локомотив Пд с 0:1.

„Какво доведе до поражението? Явно теренът, защото един състезател се подхлъзна и ни вкараха гол. Казах им и на почивката, създаваш 3-4 все пак трябва да реализираш. Все пак имаш противник. След това вече се опитахме през второто полувреме чрез офанзивни смени да променим нещо, те разчитаха на контраатаки, а при нас нямаше кой да направи нещо в наказателното поле, губехме топката на втория етаж и не се получи това, което искахме“, сподели Стоев пред Diema sport 2.

„Бедоя не е готов, аз нямах намерение да го пускам, просто мачът отиваше така, че трябваше да го използвам, въпреки че имаше риск да се усложни контузията му, но добре, че е здрав.“ „Ние ще губим и другаде мачове, не ми хареса бракът при някои състезатели. Прекалено много брак имаше, спокойно можеха да ги изиграят, а те ги изиграха по най-елементарния начин. Накрая стана нервен мач, Локомотив Пд се затвориха отзад, нямахме идеи по какъв начин да стане“, коментира още Стойчо Стоев.

„Зависи от играчите колко трябва да се расте още, но не може вечно да са млади. Млади, млади, след два месеца няма да са толкова млади, а след шест месеца още по-малко. Трябва развитие, има още доста неща да се шлифоват, във всеки мач трябва да се доказват, че се развиват. Има неща, които ни куцат, надявам се в процеса на работа да станат тези футболисти, които ни се иска“, коментира още Стойчо Стоев.