Футболистите на Ботев (Пд) ще успеят да измъкнат победата над шампиона Лудогорец в неделния мач от 30-ия кръг на „А" група. Развръзката на срещата ще дойде в последните минути, като преди това ще има един доста равностоен двубой. Играчите от Разград са вече пренаситени и уморени от футбол и това ще наклони везните в полза на пловдивчани. Станимир Стоилов ще направи всичко възможно тимът му да успее. Въпреки че

бъдещето му в клуба е гарантирано

от собственика. За Мъри победата е много важна, както във всеки друг мач, заяви пред "Монитор" гадателката на Силвио Берлускони - Теодора Стефанова.

В другия неделен двубой домакините от Черно море са фаворити срещу Локо (Пд) и ще се възползват от това. Срещата също ще е равностойна, като и двата тима ще си разменят по едно силно полувреме. Пловдивчани ще са по-изнервени след загубата от Левски преди дни и дори ще рискуват да останат с 10 души при една ситуация.

Упоритите приказки, че звездата на „Барселона" Лионел Меси може да си тръгне от „Камп Ноу", ще набират още по-голяма сила и нищо чудно в края на сезона това да се случи, твърди Стефанова. Според нея обаче аржентинският магьосник е кармично свързан с „Барса" и ще иска именно в този клуб да завърши развитието си, като един ден ще се върне и ще бъде част от ръководния екип на каталунците.

Бившият наставник на испанския гранд Пеп Гуардиола пък ще продължи да жъне успехи с „Байерн" (Мюнхен). След като рекордно рано тимът си осигури титлата в Германия (цели 7 кръга преди края на сезона), специалистът

ще продължи да се бори и за останалите 2 купи

- тази на Германия и в Шампионската лига. Според Теодора той ще успее да изведе баварците до златен требъл този сезон въпреки неблагоприятното развитие на нещата с боса на клуба Ули Хьонес.

Не така обаче ще се развият събитията в английския „Арсенал". Френският специалист Арсен Венгер наистина вече ще затвори последната страница от своята ера в клуба. Той ще си тръгне с високо вдигната глава, тъй като постигна много в този клуб, а сегашната криза не зависи само и единствено от него. През лятото „топчиите" ще започнат да градят изцяло нов отбор, с млади попълнения, но и с нови хора в ръководството, твърди Стефанова.

В българския спорт тенисистите ни ще постигнат

успех срещу Гърция за Купа „Дейвис"

разбира се, с много добри изяви на Григор Димитров. Въпреки че ще бъде трудно да се играе в Атина, нашите ще изпълнят задачата си да излязат като краен победител от двубоя и да запазят мястото си във втора група.