ЦСКА записа четвъртата си поредна победа под ръководството на Милен Радуканов. В последна среща от 13-ия кръг на "А" група, "червените" се наложиха с 1:0 като гост на Пирин. Точен за ЦСКА бе Спас Делев в 11-ата минута.

В самия край на мача нисичкият футболист си изпроси глупав втори жълт картон, който ще го извади от сметките за предстоящия тежък мач срещу Локомотив (Пловдив). Благодарение на победата столичани се изкачиха до шестото място в класирането.

Мачът започна отлично за ЦСКА, които откриха резултата още в 11-ата минута. Мишел Платини изведе по страхотен начин Спас Делев, който останал сам срещу противниковия вратар не сгреши. При попадението обаче останаха сериозни съмнения за засада.


Оказали се догонващи в резултата "орлетата" опитаха да наложат натиск, който не доведе до желания резултат. За сметка на това ЦСКА бе близо до втори гол в 25-ата минута. Отново Спас Делев можеше да накаже бившия си отбор, но този път ударът на нападателя бе париран от Благой Макенджиев.

През втората част играта бе равностойна, а сериозни голове положения нямаше. За сметка на това Спас Делев намери време да си изпроси два глупави жълти картона, които ще го извадят от сметките за предстоящия тежък мач срещу Локомотив (Пловдив). В първия случай Делев симулира за дузпа, а във втория игра с ръка в пеналта на домакините.

ПИРИН - ЦСКА 0:1
0:1 Спас Делев (11')

СЪСТАВИ И КОМЕНТАР ПО МИНУТИ - ТУК!