Представихме се достойно срещу един силен съперник, през първото полувреме имахме своите шансове за нещо повече в мача, но нелепо полученият гол за 0:1 развали игровия ни ритъм.

Иначе съм доволен от себераздаването на всички момчета през 90-те минути на двубоя, те играха на върха на моментните си възможности. Все пак и класата на съперника си каза думата, Англия разполага с много играчи от отбори от Висшата лига, докато повечето наши момчета са резерви в клубовете си.

Това си пролича през втората част, когато отпаднахме физически за разлика от съперника. Въпреки двете загуби на старта на борбата в групата (б.р. с Черна гора и Англия), смятам, че сме на прав път. Имаме талантливи играчи и ще направим един добър отбор.

Все още не сме загубили шансове за едно от първите две места в групата, още в следващия мач (б.р. с Португалия), когато мъжкият отбор не играе квалификация, ще разполагаме и с тези, които са в А отбора.

За първия гол вина има не само вратарят Николай Михайлов, но и опорните ни халфове, които закъсняха да се изтеглят от наказателното поле, а бяха предупредени, че при такива отбити топки англичаните незабавно ще стрелят към вратата.