Сериозна посещаемост се чака в петък за първата европейска квалификация на националния отбор на родна земя, съобщава „7 дни спорт“. Нашите приемат Хърватия от 21:45 часа на "Васил Левски", като от БФС се похвалиха, че продажбата на билети върви доста добре. "До момента са продадени малко над 5 хиляди билета.

Очакваме в следващите дни активността да се повиши, след като имаше и почивни дни, а и хората бяха ангажирани около изборите", коментираха от БФС. За последно националният отбор се радваше на пълни трибуни в мача срещу Чехия точно преди година. Тогава нашите загубиха, след като имаха минимални шансове да се класират на бараж за Световното първенство. Според предварителните очаквания на Националния стадион "Васил Левски" трябва да има между 15 и 25 хиляди души.

Разбира се, в тази цифра има и уговорки, след като е възможно времето да се задържи лошо и студено и това да откаже част от запалянковците. Все пак добрите игри на Лу-догорец и скорошния мач с Реал (Мадрид), засили интереса на футболните фенове.