Баскетболната ни гордост Тити Папазов не пропусна удоволствието футболен мач, бараж за влизане в „А" група между Ботев (Пд) и Спортист (Своге). Симпатичният ексцентрик видимо симпатизираше на пловдивския клуб, макар че бе заел място сред ВИП-персоните в централната ложа.

След неотсъден корнер за „канарчетата" в 75-ата минута, Тити дори влезе в ролята на „синя каска", тъй като трябваше да успокоява развилнял се фен на пловдвичани.

„Толкова публика на стадион „Славия" не е имало, когато тук гостуват ЦСКА и Левски. Какво по-хубаво за нашия футбол? От Пловдив идват в София 8-10 000 фенове, което е нещо уникално във времена на криза. Велика публика, велика - много ме изкефиха и днес. Знам, че предстоят много дербита между Ботев и водещите ни отбори. Аз съм бил на няколко между Ботев и Локо (Пд) и пак ще ходя, защото това е удоволствие, което не трябва да се пропуска. Искам да поздравя Ботев, още снощи ги посетих на режима, защото сме много близки с Кривия (б.а. - Александър Александров) и му казах, че победата не може да им се размине. Той ми отвърна, че много съм развълнуван и че играчите са убедени в победата. Футболът спечели със завръщането в „А" група на Ботев", заяви вечно развълнуваният Тити Папазов.