Спортният директор на Левски Георги Иванов представи пред медиите новия „син" наставник - Стойчо Стоев. Гонзо пожела успех на белокосия специалист, обещавайки, че ще получава солидна подкрепа от целия клуб.

Ръководителят поясни, че селекцията в Левски ще бъде правена както от него, така и от старши-треньора. Водещото при нея ще бъдат финансовите параметри. Иванов изрази надежди, че Стоев ще остане колкото може по-дълго на „Герена".

„Поводът да се съберем днес е назначаването на Стойчо Стоев. Не е нужно да го представяме. Има дълга кариера у нас. Стана шампион, спечели и Купата на България. Пожелавам му успех. Договорът му ще бъде за 2 години и половина и се надявам да го изпълни до край".

„Договорихме се доста бързо. Обсъдихме много неща тази събота събота и неделя, комуникацията ни е добра. Няма списък за селекция „Херо". Приключвам въпроса по тази тема".

„Всеки треньор има свои виждания и дано Стоев направи така, че отборът да има облик. Той е треньорът, това е човекът, който ще бъде водещ в клуба. Ние ще се стараем да помагаме. Рано е да говорим за освобождаване на играчи. Треньорският екип ще трябва да подбере точните хора. Винаги е неприятно, когато настава миг за раздяла".

„Нещата са много различни. Пепе Мурсия беше чужденец и назначаването му бе на сляпо. Стоев го познавате всички, лично аз го следя от доста време. Изборът е много по-точен и удачен, никой не назначава треньор, с идеята да го уволни след 55 дни. Колкото по-дълго един треньор остане, толкова по-добре може да наложи вижданията си за футболната игра. Ще се съобразим с желанието на Стоев за селекция. Ако клубът може да си ги позволи, вече започваме преговори. Аз съм тук, за да следя финансовата политика на клуба. Аз ще водя преговорите, а Стойчо ще избира играчите", коментира Гонзо.