Новият бос на Локомотив (Пловдив) Коко Динев започна със зашеметяваща селекция. Той е осигурил за тима 4 класни попълнения от чужбина, пише "Тема Спорт".

Те идват утре на "Лаута", за да подпишат. Най-сериозното име е на 28-годишния централен нападател Естебан Хосе Ерера. Той е световен шампион за младежи с Аржентина от 2001 година. Същата година помага и на Бока Хуниорс да спечели Копа Либертадорес. Южноамериканецът притежава италиански паспорт. Той обаче може да дойде и в понеделник.

Другото силно попълнение е 26-годишният атакуващ халф от Гана Ибрахим Атику, който е карал проби в Манчестър Юнайтед заедно с Микаел Есиен, а в последно време е играл за различни шведски отбори.

бенжелюн, халваниАфриканецът изгрява по време на Световното първенство за юноши до 17 г. през 1999 година - вкарва три гола на Мондиала и попада в Идеалния отбор на турнира. Малко след това идва и поканата от страна на Алекс Фъргюсън на "Олд Трафорд", където за две седмици е на проби.

Третият иностранец е 27-годишният централен защитник Йонес Бенжелюн - французин от марокански произход. Бранителят започва обещаващо в ПСЖ, но в крайна сметка е прогонен от френския гранд от Вахид Халилходжич.

Четвъртото класно попълнение е 25-годишният плеймейкър от Египет Амр Ел Халвани, който е бивш младежки национал на страната си. Подготовка с Локо (Пд) ще започне и полузащитникът Николай Чипев, който ще разтрогне с ЦСКА.