Наставникът на Спартак 1918 Златко Янков очаква отговор от бившия футболист на Черно море Стамен Ангелов. Това каза за Varnautre.bg Фара, който сподели, че вече е провел разговор с играча и се надява той да пристигне на Коритото в следващите дни.

"Стамен ще ни свърши добра работа. Разговарях с него, като той ме увери, че условията, които му предлагаме, го устройват. Доколкото знам Ангелов се опитваше да си уреди отбор в чужбина, но нещата така и не му се получиха зад граница. Хубавото при него е, че няма да имаме проблем да го картотекираме, както се получи при други футболисти. Трябва да привлечем поне още трима играчи, като в момента правим всичко възможно да осигурим качествени попълнения през паузата", каза Златко Янков.

Разбра се още, че наставникът е запретнал ръкави и търси съперник за контролна среща за петък. Засега опитите на героя от САЩ 94 удрят на камък, тъй като всички отбори в региона са ангажирани.

„Трудно е да намерим противник, тъй като отборите от В група имат мачове за купата през седмицата, а в неделя играят за първенство. Говорих и с Георги Иванов - Геша, но те имат тежък мач за купата в сряда. Добруджа пък нямат възможност да играят с нас, защото имат само 14 души в състава си за момента. С ФК Бургас няма как да играем, тъй като наближава срещaтa ни с тях в Б група. Ако не намерим съперник няма да правим двустранна игра, тъй като не виждам смисъл от нея. През уикенда пък отборът ще бъде пуснат в почивка", завърши Златко Янков.