Лидерът в Югозападната "В" група ЦСКА пътува днес в 17:00 за гостуването си на Вихрен в Сандански . "Армейците" ще проведат занимание от 15:00 ч. и почти веднага след неговия край заминават за визитата си. Двата отбора играят в неделя от 15:00 часа.

Вчера и онзи ден червените тренираха в Панчарево, а в сряда заниманията бяха в комплекс „Царско село". ЦСКА ще продължи да редува мястото на провеждане на тренировки, докато текат освежителните дейности по терена на „Армията".

Днес, в последния момент, ще се реши дали крилото Момчил Цветанов ще попадне в групата за двубоя с Вихрен. Той тренира близо 10 дни на пълни обороти, но не е готов да започне като титуляр. Дори и да попадне в списъка на треньора Христо Янев за срещата утре, Цветанов има минимална възможност да се появи като резерва. 24-годишното крило все още не е направил официален дебют за ЦСКА.

На индивидуален режим се готвят Александър Александров, Ангел Грънчов и Станислав Маламов. Първият ще започне тренировки с топка от другата седмица, а Грънчов и Маламов са твърдо аут поне още месец.