Димитър Бербатов се провали при залози на кучешки надбягвания, съобщи самият той пред Топспорт.бг. Митко и съотборниците му от Тотнъм отишли да се забавляват след мача с Чарлтън в събота. Тогава българският нападател вкара два гола и записа асистенция при победата с 5:1.

"Оказа се, че това е голямо шоу и страхотна тръпка. Беше пълно с народ. Хората залагаха и се веселяха. А кучетата бяха накипрени и подготвени като за световно. Аз заложих цели 8 пъти, но не спечелих нито веднъж. Явно съм голям карък! Избрах си 8 кучета, но нито едно не финишира първо", сподели Бербо.

"Получи се и голям майтап. Мисля, че беше при петото или шестото залагане. Посъветваха ме да избера едно бяло и симпатично кученце. Ама то на втората обиколка нещо се препъна и изостана. Ядосах се и си хвърлих билета. Ама песът му с пес на финалната права взе та надбяга цялата конкуренция. Отвя я от раз. Кучето си свърши работата и финишира на първото място. Аз обаче останах без печалба, защото си бях изхвърлил билета", добави Митко.

Интервю с Бербатов - четете в утрешния брой на вестник "Топспорт".