Краят на сезона във Франция наближава и с него е на път да приключи договорът на българската звезда на Монако Димитър Бербатов. Вече започнаха и спекулациите за бъдещето му на "Луи Втори".

Наскоро вицепрезидентът на "монегаските" Вадим Василиев обяви, че ръководството ще предложи нов контракт на 34-годишния си топреализатор. А сайтът Tuttomercatoweb разисква опциите пред благоевградчанина.

Според изданието, Бербатов може и да не бърза с отговорите, защото има и други опции пред себе си. Сайтът твърди, че към него има две оферти от Лондон, върху които може да помисли в следващите седмици.

Очаква се до края на месеца Монако да му предложи официалните параметри по договора. Ако те не му харесат, Бербо ще може да избира измежду Уест Хем и Кристъл Палас, които обаче не могат да му предложат европейски футбол.

Според изданието, той все още не е продал имението си в един от тузарските лондонски квартали и го пази точно като резервна опция, ако реши да изиграе последните години от кариерата си в английската столица.