"Заслужавахме победата, защото според мен повече я желаехме. Знаех, че двубоят ще бъде труден, защото Пирин не е случаен отбор. През всичките 90 минути играхме срещу стойностен съперник, който поздравявам", каза Стойчо Младенов след успеха над Пирин с 1:0.

"Не съм доволен от играта на отбора през първото полувреме. Бяхме много припрени в действията си и не създадохме почти никакви голови положения. През втората част знаех, че трябва да атакуваме колкото се може повече, за да стигнем до трите точки.

Пуснах трима офанзивни футболисти, които помогнаха за крайния успех. Щом съм сменил дадените хора, значи не съм бил доволен от тях. Неи и Гарсес направиха невероятна комбинация при гола и съвсем нормално се поздравихме с победата. Панамецът е тук, за да си върши работата и мисля, че когато съм му гласувал доверие, го е оправдал.

Нека да спрем с нещата, които стават в кухнята на отбора. Оставете тази тема, дали е имало проблеми между нас, или не. Възможно е и да имаше подценяване срещу Пирин, тъй като играта ни през първото полувреме бе под всякаква критика. Най-активните бяха Неи, Данчо Тодоров и Тодор Янчев.

От утре (б.р. - днес) започваме да мислим само за мача с Тулуза. Те са трети в шампионата на Франция, което говори красноречиво за класата им. Ние обаче сме ЦСКА и трябва да покажем, че сме евробоецът в тази битка, завърши Младенов.