Двубоят между Хасково и Славия, с който в събота от 14:00 часа трябва да се открие 21-ия кръг в „А" група, може да не се играе! Причината - наводнения терен на стадиона на Хасково. От регионалното издание Haskovo.net публикуваха снимка на терена на Ямача, от която ясно се вижда, че при това състояние футбол не може да се играе.

„Няколкочасов дъжд със средна интензивност превърна стадиона на Ямача в огромен гьол, а макар Хасково да си знае мястото в него, то той може да се окаже тотално неприемлив за софийската Славия. Белите столичани гостуват утре в двубой от предпоследния кръг на А група. Като се има предвид, че всички софиянци неизменно се оплакват от хасковския терен, дори когато е сухо, състоянието му на мокро със сигурност ще вдигне гюрюлтия от недоволство. Бедата е, че може и да са прави", пишат по темата от регионалното издание.

За жалост и метеорологичните прогнози за утре не са никак благосклонни. Дъждът не само, че няма да спре, но очакванията са да бъде изключително интензивен в няколко области от България, сред които и Хасково.