"Това е трагедия! Това е срам! Никъде няма да ходя!" - с тези думи старши треньорът на Госпич (Хърватия) Владо Бръклячич отказа да отиде на пресконференцията след загубата от ЦСКА със 71:75 в полуфиналния мач на Файнъл фор на Адриатическата лига по баскетбол за жени. Владо Бръклячич явно имаше предвид съдийството на полуфиналната среща. А настроението на старши треньора на ЦСКА Георги Божков, съвсем логично, бе на другия полюс.

"Много съм щастлив, че победихме отбор на европейско ниво, каза Георги Божков. Досега имахме две загуби от Госпич. При днешната победа показахме повече характер и борба, отколкото баскетбол. Искам да благодаря и на нашата прекрасна публика за подкрепата".

По повод утрешния финал с Шибеник Джоли (Хърватия) старши треньорът на ЦСКА Георги Божков каза: "Един финал се играе с по-голямо настроение. Джоли победи с голяма лекота и утре ще бъде по-свеж от нас, които хвърлихме доста сили. Но има и нещо друго - ние издържахме до края, а баскетболистките на Джоли не бяха особено свежи в края на мача".

Сръбската баскетболистка на ЦСКА Бранкица Хаджович каза: "Играхме добре през целия мач. Надявам се утре с голямо сърце и характер да победим и на финала".