Капитанът на Берое Иво Иванов не скри задоволството си от класирането на неговия тим за полуфиналите от Купата на България. Старозагорскят тим отстрани носителя на трофея Черно море след изпълнение на дузпи.

Иво Иванов сподели мнението си в предаването „А група токшоу" по Diema Sport.

„Много труден мач, с един доста сериозен отбор, с много единоборства, но все пак успяхме да спечелим след дузпи. Имам 4 дузпи досега, и четирите съм ги вкарал, не ми се случва често да бия наказателни удари, но при тях е необходим и малко късмет", сподели Иво Иванов.

„Георги Динков е едно доста добро момче, което израстна много, юноша на клуба е и му пожелавам да е здрав, защото е много сериозен и работи много."

„Ние си имаме нашите цели, които сме си казали в съблекалните. Гоним всеки мач. Целта ни да се раздадем във всеки мач, но първенството е много интересно, с много отбори и е много рано да се каже кой ще бъде шампион. Накрая, ако имаме сили, ще атакуваме и първото място. При нас се работи много професионално, не губим нито ден, за да можем да излезем в следващия си мач още по-добър, Най-важното за един отбор е тимът да е постоянен, а не в един мач да играе силно, в друг - слабо", каза още защитникът.

„С Лудогорец имахме много тежък мач, след него в съблекалнята си подадохме ръка, никой не е обвинявал никого, точно обратното. Ние сме много добър колектив, а това ни помага, както и здравата работа, разбира се. Според мен Лудогорец е най-добрият отбор в България. Ние опитахме да им се противопоставим, но ще си вземем поука и ще се опитаме в следващия мач да ги победим."