Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер бе много ядосан от втория жълт картон, показан на Аарън Рамзи, който ще извади играча от реванша в Шампионската лига срещу Бешикташ.

"И двата жълти картона на Аарън Рамзи бяха невероятни. Не е сериозно, особено ако се гледа те какви нарушения правеха тази вечер. Не е сериозно," продължи разпалено французинът.

Това е и първи червен картон в кариерата на Аарън Рамзи.

Все пак той бе сравнително доволен от нулевото равенство с Бешикташ в първия мач от плейофа за влизане в Шампионската лига. Наставникът сега очаква играчите му да довършат започнатото в реванша на свой терен.

"Можехме и да победим, но и съперникът имаше своите положения в края на мача. Хубаво е, че не загубихме, но сега ще трябва да спечелим в реванша. Мачът се игра в много бързо темпо. Сега остава да довършим започнатото у дома", заяви Венгер.

Наставникът също така се изказа ласкаво за новото попълнение Калъм Чеймбърс.

"Смятам, че той се представи на едно доста добро ниво и бе доста убедителен на терена. Не се поддаде на напрежението и печелеше единоборствата, а това не бе никак лесно. Според мен се справи много добре", допълни специалистът.