Футболни мениджъри от няколко страни изгледаха мача между Лудогорец и Партизан късно снощи. Един от най-любопитните сблъсъци от третия предварителен кръг на Шампионската лига съвсем очаквано предизвика много голям интерес и сред футболната общественост, която работи пряко с футболистите.

По информация на „7 дни спорт" агенти от 5 страни са заели места на „Лудогорец Арена" снощи, за да гледат най-конвертируемите футболисти на двата тима. За никого не е тайна, че сръбските отбори продават доста добре и заради това вчера под лупа бяха следени младоците на Партизан Никола Нинкович и Андрия Живкович.

Крилата започнаха като титуляри, а те са сочени и за двама от най-големите таланти на сръбския футбол в бъдеще. Интерес предизвика и защитникът на Гробарите Александър Волков, който в началото на годината беше близо до договор с Лудогорец.

От българския шампион очаквано най-гледани бяха Роман Безяк, Марселиньо и Жуниор Кайсара. По непотвърдена информация съгледвачи на чужди клубове се интересуват и от вратаря Владислав Стоянов. Снощи на стадиона в Разград имаше агенти от Франция, Русия, Украйна, Германия и Полша.