Собственикът на Левски Тодор Батков сподели, че "сините" преговарят с двамата вратари Здравко Здравков и Стоян Колев.

"До началото на шампионата не е изключено да се разделим с още играчи. Има оферти за някои от футболистите на Левски. Спешно търсим вратар. Вече се свързахме със Здравко Здравков и му предложихме да се върне в България. Ще водим преговори със Стоян Колев", сподели Батков след победата с 2:1 след продължения над Литекс за Суперкупата.

По-рано днес излезе информация, че "сините" опитват да привлекат Стоян Колев, който ден по-рано сподели пред "Топспорт", че си търси отбор, след като в Тревизо незнайно защо са решили да не разчитат на услугите му.

Тодор Батков изрази благодарност към публиката на Левски, която подкрепяше през цялото време любимците си в мача с Литекс. "Нашите фенове бяха невероятни. Явно има полза от срещата с феновете", заяви Батков.

Босът не скри, че е останал недоволен от неубедителните изяви на левскарите. "Левски беше неузнаваемо слаб. Надявам се да се момчетата да се мобилизират за предстоящите мачове с Тампере от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Не съм доволен и от съдийството, имам много критики към него. От УЕФА ще искат допинг контрол за важните срещи от българското първенство", каза още Батков.