Голям шаш настана в тима на Гент, след като белгийците кацнаха в София вчера. Цяла армия от журналисти и тв екипи се беше изтупала, за да посрещне съперника на Левски.

Играчите и треньорът Франки Дюри бяха нападнати веднага след излизането си от терминал 1 на аерогарата, пише "7 дни спорт". Осемте журналисти от Белгия, които дойдоха с Гент, се хванаха за главите.

"Такова чудо не сме виждали, какъв е този интерес", питаха смаяните колеги. Гент били скромен отбор и не се радвали на чак такъв медиен интерес.  "В Белгия даже няма да излъчват мача, а тук явно всички се интересуват от нас", каза капитанът на Гент Бернд Тийс.

Най-шашнат изглеждаше треньорът Франки Дюри. Човекът, който допреди три години е работил по съвместителство и като полицай, даде три интервюта пред различни камери. Левски е по-силен от Фейенорд, каза лукавият белгиец, очевидно за да изчетка домакините за посрещането.

Вманиачен ловец на автографи пък шашна гостите с това, че имаше снимки на абсолютно всички техни играчи. В това число влизаха и пълни анонимници, чиито имена не говорят нищо на никого. Онези учудено се разписаха върху фотографиите и колекционерът остана много доволен.