Спортно-техническият щаб на Берое ще направи всич­ко възможно да вдигне десния бек Атанас Зехиров за дома­кинството на Левски в сряда.

Бранителят получи контузия на една от последните тре­нировки преди визитата на Лудогорец и пропусна двубоя, загубен с тежкото 0:5. Вместо Зехиров в Разград започна Венелин Филипов, който по принцип е ляв краен защит­ник. Тази рокада обаче се оказа доста неуспешна и още на по­чивката на терена се появи Венци Василев, припомня "Тема спорт".

Хубчев обаче се надява, че Зехиров ще е готов за игра. По-сериозни колебания специалистът има за вратарския пост. В двубоя с Лудогорец наставникът на заралии реши да заложи на Пиргов, който бе твърда резерва от началото на сезона. Стражът обаче ин­касира цели пет попадения. Не е изключено под рамката да се завърне Макенджиев.

Вчера Берое пусна в предва­рителна продажба билетите за двубоя със сините. Цените на пропуските са 5 лв. за всич­ки привърженици. Билетите за VIP зоната са по 30 лв. За VIP-a ще се продават и тало­ни по 10 лв., които са един­ствено за лица до 18 г.