Изпълнителният-директор на Лудогорец-Ангел Петричев говори пред медиите, час и половина преди решителния сблъсък с Базел от Шампионската лига. Ръководителят е умерен оптимист, споделяйки мнението си, че швейцарският опонент ще бъде  изключително трудно препятствие пред разградчани. Ето какво заяви Петричев пред колегите от ТВ 7:

„Лудогорец натрупа опит в европейските клубни турнири. Съхранихме състава от предишния сезон, продължихме да играем на високо ниво и логичното се случи- класирахме се за груповата фаза на Шампионската лига. Базел е отбор, който не може с лека ръка да кажем, че ще победим. Това ще бъде най-трудният мач, очакванията към нашите момчета са малко по-големи от обикновеното. Ще бъде много оспорвана битка, но се надявам да спечелим първи точки"

„Вижте, при всички случаи мотивацията на нашите момчета трябва да е на високо ниво. Те осъзнават, че сега е най-подходящият момент да спечелим точки, а също така да затвърдим доброто впечатление, което оставихме в Европа. Всичко това е постигнато с много работа и последователност в действията. Забелязва се възход в представянето ни, което няма как да не ни радва. В крайна сметка, ние играем за престижа не само на Лудогорец, но и на българския клубен футбол".