Легендата на ЦСКА - Петър Жеков даде ексклузивно интервю за Topsport.bg.

Бившият голмайстор на "Армията" за пореден път загатна, че клубът все още му дължи сериозна сума, която "не смята, че ще получи в скоро време".

Жеков заяви и че изпълнителният директор Александър Тодоров не взима заплата в ЦСКА.

Ето какво сподели Жеков:

"Искате ли да ви кажа кой работи в момента в ЦСКА? Кой е на заплата в администрацията? Сашо Тодоров? Боже, не! В голяма грешка сте!

Александър Тодоров лично ми е споделял, че според него той е последната дупка на кавала в клуба. Той не взима пари, а според мен и не очаква да получи никаква сума.

Защо стои тогава? Ами защото иначе няма как да го има ЦСКА. Това е отговорът ми. Той е шеф, а не взима възнаграждение. Какво ви говори това за клуба?

Аз също скоро няма да получа нищо от ЦСКА. Виждате на кои се плаща - от време на време на футболистчетата, които нищо не разбират още, както и на още едно-две места.

ЦСКА трябва да изчисти задълженията си към държавата, ако иска да не падне до последното стъпало във футбола ни. Тогава вече връщане няма да има. Да си платят на всички, за да го има клуба, това е рецептата.

Виждате, че вече осъдиха клуба. ФИФА, МИФА наложиха санкции, но ще видим те кога ще влязат в сила. Всяко нещо ще е така на "Българска армия" - от днес за утре. Тази ситуация ще се запази още дълго време, без значение харесва ли се на феновете или не".

Какво сподели Жеков за Гриша Ганчев и Юлиян Инджов - вижте ТУК!