Димитър Димитров - Херо отговори на нападките на наставника на Левски Георги Иванов пред Topsport.bg!

Бургаският специалист остана повече от изненадан от изказването на Гонзо от преди броени минути, казвайки че не е очаквал подобна реакция от негова страна.

"Не мога да повярвам! Не зная защо Георги обръща всичко на лична основа и търси конфликт. Аз него никога не съм го обиждал директно и пряко, най-малкото защото съм професионалист.

Той много добре знаеше, че три дни бях в София и го чаках да ме потърси. Не ми се обади нито веднъж. Как може да ме обижда и да ме нарича лъжец?

Аз заставам на 1000% зад думите си. Всичко, което съм казал или направил през тези 4 месеца, които посветих на Левски, е видимо и ясно за тези, които знаят за какво става дума.

Не е ли достатъчно това, че се опитвах да докарам на "Герена" футболисти от различни страни, които първо - да склонят да дойдат в България, а и второ - да са за без пари? Нека не мислят хората, че това е толкова лесно.

Старах се да съм коректен през цялото време, а сега излиза, че не съм бил. Не е редно това. На никой не му харесва непрекъснато да чете неверни и обидни неща за себе си. В това отношение и аз не правя изключение.

Наистина чак не ми се вярва всичко това, което разбирам, че Георги е казал пред медиите. Не зная каква е целта му. Не мога да проумея. Не мога да коментирам дали просто иска да остане начело на отбора, защото нещата сега вече вървят по-нормално. Ако е така защо тогава ме потърси въобще?

Седях и чаках да се обади и той много добре знае това. За какво да лъжа и това ли е начинът да се разправяме и да решаваме каквото и да е, което трябва да се решава - чрез медиите?", недоумяваше Херо.