Цяла България знае, че един човек спи трудно, ляга и става с мисълта за ЦСКА, когато му предстои мач срещу "червените". Името му е Емил Велев. В тази роля на Кокала от "армейска" страна е Стойчо Младенов. Треньорът на ЦСКА от вчера е обзет от мисълта не само на победи големия съперник, но да го разгроми, да го унижи така, че дълго да се помни. Екзекутора на Ливърпул така е настръхнал, че направо не е на себе си, разкри пред Topsport.bg футболист на "червените".

"Всички в ЦСКА сме пределно мотивирани да вземем Вечното дерби. Знаем добре какво значи този мач за нашите фенове. И чужденците вече да наясно. Няма как да не бъде така, когато треньорът ни се казва Стойчо Младенов. Той наистина живее за дербито, вече говори с нас. Целта му е ЦСКА да победи с възможно повече голове. Вярваме, че ще успеем", заяви "армеецът".

Интересното е, че "червените" ще търсят погром над Левски и заради... неколкочасовия треньор на "сините" - Ивайло Петев. Стойчо е взел присърце разсъбличането на Петев на "Герена", пусна и обръщение в сайта. Освен за ЦСКА, за феновете на клуба и себе си, Стойчо иска да накаже лошо Левски и заради гаврата с бившия наставник на Лудогорец, който не крие, че е фен на 31-кратния шампион на България от дете.

Междувременно Topsport.bg разбра, че от ръководството на ЦСКА са обещали по 3000 лева премия на човек при успех в дербито. Надеждите на Александър Тодоров и компания са да има големи приходи от продажба на билети за срещата, с които да изплатят възнагражденията и да оправят част от многото задължения. От началото на сезона ЦСКА се радва на едно от най-мащабните посещения на мачовете си, така че почти сигурно в касата на клуба и сега ще бъдат вкарани сериозни постъпления от продажба на входни пропуски.