Легендата на Манчестър Юнайтед - Пол Скоулс забрави за момент словесната война, която води с мениджъра на отбора Луис ван Гаал и насочи критиката си към младия нападател на тима Антони Марсиал.

Според Скоулси френският национал не показва да му пука особено, независимо дали бележи гол или пропуска.

Марсиал стана най-скъпият тийнейджър в историята на клуба, когато се присъедини през лятото за 36 милиона паунда. След обещаващият старт обаче, когато Антони вкара 4 гола в първите си 4 мача, в момента французинът се е разписал само веднъж в последните си 14 мача за Юнайтед и с националната фланелка.

„Не изглежда притеснен ако не успее да отбележи", каза Скоулс пред BT Sport в коментарното студио след мача на Манчестър Юнайтед с ПСВ (Айндховен).

„Не личи да му пука, дори когато вкарва гол. А като централен нападател, трябва да живееш, за да бележиш. Всичко, което искаш, трябва да е да се разписваш в противниковата врата.

За мен, той не изглежда като един от тези футболисти и от клуба трябва да вземат правилното решение през трансферния прозорец и да намерят такъв тип играч", завърши бившият английски футболист.