Наставникът на ЦСКА Христо Янев сподели, че е доволен от показаното от играчите си в мача с Ботев Ихтиман за Купата на България. "Червените" разбиха опонента си с 5:0 и вече са в същинската част на турнира, в която се включват и професионалните отбори.

"Ние не сме треперили и със Септември, а сега се видя сериозното отношение на момчетата в какво се отрази. Поздравявам ги за добрата игра и красивите голове. Всеки един се вложи максимално и даде всичко от себе си."

"Сега играхме в по-добри условия като терен и като атмосферни условия. Сега бяхме с по-различно отношение и си пролича. Волята ни за победа е по-голяма от срещите ни досега. Поздравявам момчетата, трябва да продължаваме в същата насока."

"Всеки един, който е в отбора, заслужава мястото си, аз го виждам в тренировъчния процес. Подхождаме напълно сериозно и с уважение към всеки съперник. Неприятно е за нас, че загубихме двама играчи, но утре ще разберем какво им е състоянието."

"Ние не сме отбор, който да има предпочитания. Искаме да се развиваме, а този турнир за нас е само бонус, който ще ни покаже къде се намираме. Щом отборите са в по-горни дивизии, значи са по-добри, но ще видим дали е така на терена."

"По никакъв начин не ми влияят нещата отвън, искаме да си вършим работата. Не трябва да казваме "Хоп!" преди да сме скочили, предстоят ни много битки, в които трябва да се доказваме", сподели Христо Янев пред Diema Sport 2.