Капитанът на Литекс Страхил Попов обяви, че отборът ще се бори за титлата. В същото време той не пропусна да се подиграе и на Лудогорец.

"В Европа изживяхме голям срам. Добре, че бързо успяхме да се изправим на крака. Чувам, че Лудогорец щели пак да стават шампиони. Това обаче не знам как ще стане, ние също ще се борим. Ножът като опре до кокала и започваме да играем. След краха в Европа трябваше да се предприемат кардинални мерки. Поговорихме си много сериозно. Казахме си, че трябва да се съвземем и че провалите не ни отиват. Ако искаме да играем футбол на високо ниво, не можем да си позволяваме подобни отпадания", каза Попов.

"Люпко Петрович няма нужда от представяне. Знаем какво е спечелил, голям авторитет е. Вдъхва ни увереност. Ние сме отбор с големи възможности, за жалост понякога допускаме детински грешки. Липсва ни постоянство и трябва да поработим върху това. А Асприля е като Марадона. Добре, че сме в един отбор. В големите мачове той винаги е на ниво и вкарва голове. Така беше срещу Левски и ЦСКА. Срещу грандовете винаги е много силен. Много е неприятно да играеш срещу него”, завърши капитанът на ловчанлии.