Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев разкри проблемите, които Ливърпул изпитва от началото на сезона. Според него, „мърсисайдци" имат не игрови, а психологически проблем.

„При всички случай ще бъде труден мач. Мисля че Роджърс ще избере нападателна схема с всички най-добри играчи, с които разполага. Ние ще играем освободено, но при всички положения ще се опитаме да победим", заяви Дерменджиев на официалната пресконференция преди утрешния сблъсък с англичаните.

„При всички случаи мачовете в ШЛ са много отговорни за нас. Нашите играчи придобиха сериозна рутина. Ще се опитаме да играем така, че да стане добър мач. Ако загубим, няма да бъде фатално", подчерта треньорът.

„Ливърпул разполага с много добри играчи. Мисля, че само психологически проблеми имат те", посочи Дерменджиев.

В Англия при първия мач не бяхме познати. Сега вече Ливърпул и Роджърс добре познават нашия състав. Ще бъде по-различен двубой. Те ще заложат всичко на този мач."

„Не искам да отличавам някой, нищо че Балотели го няма, защото и в двете фази те имат играчи, които могат да правят всичко с топката. Вярно, че получават голове, но целият отбор играе и в защита. Ние ще излезем с намерение да стане хубав мач."

„Имаме проблем само с Брайън Ангуло, който има травма. Когато играеш на собствения си стадион е по-различно, но тук в София публиката е прекрасна, която е високоинтелектуална и сме доволни, че имаме тази подкрепа."

„На Ливърпул не им е необходимо да тренират на „Васил Левски", няма да окаже влияние, че няма да имат официална тренировка.

И колегата и аз наблюдаваме всички мачове, при тях има единствено психологически проблем. Скоро обаче ще го преодолеят", завърши Дерменджиев.