На 10 април от 11 часа в сградата на Българската федерация по волейбол ще бъде изтеглен жребия за финалите на турнира за Купата на България. Припомняме Ви, че срещите от финалния етап за Купа България „Бачково" 2015 ще се проведат в залата на Добруджа 07 (Добрич) „Добротица".

За заключителната част на турнира се класираха 8 отбора, които ще бъдат разпределени в две групи по четири тима. В Група „А" домакин ще бъде Добрич, а сблъсъците от Група „Б" ще приеме Арена „Сливница" в Сливница.

Полуфиналите и финалът ще се изиграят в Добрич. Турнирът ще започне и в двата града на 20.04.2015 година, а полуфиналите и финалът ще бъдат на 24 и 25 април 2015 година, като ще има един ден почивка. Тъй като има две групи в два различни града, при жребия Добруджа 07 и Марек Юнион-Ивкони ще бъдат поставени като водачи на групите.

За останалите отбори - Нефтохимик 2010 (Бургас), Левски Бол, Пирин (Разлог), Арда (Кърджали), Виктория Волей (Пловдив), ВК Монтана) ще бъде изтеглен пълен жребий за определяне на групите, в които ще играят. Срещите от груповата фаза ще се проведат по програма съобразно таблицата на Бергер за четири отбора, които играят всеки срещу всеки.