Журналистите от екипа на Topsport.bg се разкриват пред читателите си. В рамките на седмица, специален материал ще бъде публикуван на видно място в любимия ви спортен сайт. Под текста ще можете да задавате въпроси, като ще се отговори само на смислените такива.

Пред вас вече застанаха главният редактор на Topsport.bg - Ангел Домусчиев и редакторите Ивайло Димитров, Георги Петков и Емил Коцев. След това на въпросите ви ще отговорят Марина Генова и статистикът на сайта Тодор Кръстев.
Приемаме вашите съвети, препоръки, критики. Целта е една - заедно да вървим напред, да бъдем все по-полезни на вас. На верните ни читатели, заради които ни има.

ВИЗИТКА:

Емил Коцев е роден на 03.10.1988г. в София. Завършва средното си образование през 2007-а година (79 СОУ "Индира Ганди" специалност "Засилено изучаване на чужди езици"). Завършва висшето си образование през 2011-а година ("Национална спортна академия "Васил Левски"", специалност "Треньорски профил - футбол" и "Спортна анимация"). През 2013- а година завършва магистратура спортна журналистика в "Национална спортна академия "Васил Левски".

Започва да се занимава с журналистика по време на висшето си образование, стартирайки като стажант в БНТ (отдел " футбол").

В последствие е репортер, а след това и редактор в спортния отдел на Livemedia, под ръководството на Крум Савов.

През 2014- а година е награден от ПФК ЦСКА за коректно и обективно отразяване.
Участва в предавания по телевизиите Канал 3 и Евроком.

Бивш състезател по футбол.

От 01.07.2015-а е редактор в Topsport.bg.

ВАШИТЕ ВЪПРОСИ (без редакторска намеса) И ОТГОВОРИТЕ НА ЕМИЛ КОЦЕВ

levskisofia7

1. Емо, кога ще дойдеш на "Герена" да погледаме малко професионален футбол?

Емил Коцев: Последно бях на "Герена" за мача Левски - ЦСКА (до 19 години). Със сигурност след завършването на Сектор "А" ще посетя "Георги Аспарухов". Преди това - за някое от гостуванията на ЦСКА или за решаващ двубой.

Nameless

2. Защо непрестанно ни заливаш с "новини" за ЦСКА, които не са интересни дори на цесекарите? (Моля без изтъркани фрази, че са най-четени и най-интересни и бла-бла-бла)

Емил Коцев: Всеки си избира какво да чете и кое му е интересно. Стремя се да поднасям информацията за ЦСКА максимално бързо и коректно. Не залагам на обема, а на достоверността. Относно читаемостта - да, новините за ЦСКА се четат най-много.

3. Защо често се опитваш да изкараш ЦСКА жертва на някакъв заговор и конспирация и защо не пишеш нещата каквито са, а само каквито ти се иска да бъдат?

Емил Коцев: Твърдя, че ЦСКА е неравнопоставен спрямо останалите български клубове и мога да дам редица примери за това. В материалите споделям информацията, която имам и смятам за достоверна.

4. Сам ли напусна Лайфспорт или беше изгонен? Причина?

Емил Коцев: Решението да напусна Лайфспорт бе изцяло мое. Водещият мотив бе възможността за по-добро развитие в Topsport.bg, както и по-високото заплащане.

5. Можеш ли да напишеш нещо хубаво за вечния съперник "Левски"? И ако можеш какво би било то?

Емил Коцев: Да, мога. Когато има нещо положително, бих му дал гласност.

Division_Z

6. Защо е превърнахте в Георги Атанасов-2 и считате ли, че това носи полза за Вас и/или за ЦСКА?

Емил Коцев: Георги Атанасов е доказано име в журналистиката. Не мога и не искам да се сравнявам с него. Подкрепям повечето от неговите тези, но се стремя да не бъда чак толкова краен.

7. Не смятате ли, че директната демонстрация на пристрастия в статиите Ви, както и почти фундаменталисткото отношение по проблемите на ЦСКА, по-скоро вредят на имиджа Ви и на клуба, отколкото да помагат?

Емил Коцев: Опитвам се да бъда обективен. Аз отразявам ЦСКА, не ми е работа да помагам или вредя на клуба.

Свинеморец

8. Имаш ли роднинска връзка или друг вид такава, с георги Коцев, по известен като Жоро Амфората?

Емил Коцев: Не.

9. Защо превърнахте легендарния форум в жълто издание? Не ви ли стигна Лайфстайла?

Емил Коцев: Не отговарям за форума. Има човек, който се занимава с него.

10. Въпрос с предложение- кога ще въведете повече емотиконки и тези, които не се ползват ги махнете?!

Емил Коцев: Работи се по нов дизайн на сайта.

Червения кораб потъва

11. Кой беше по-добрия вариант пред кочината според теб - този, който Гриша Ганчев вече реализира или плана на Васил Божков?

Емил Коцев: Най-добрият вариант за ЦСКА е оздравяване на сегашното дружество.

12. Очевидно ти си кореспондента на Топспорт от кочината... къде предпочиташ да те прати Домусчиев след като закрия кочината до 2-3 месеца ?

Емил Коцев: Не мисля, че ЦСКА някога ще бъде закрит.

Tupan

13. Кой в момента е собственик на ЦСКА? Кой издържа отбора? Вярно ли е, че Г.Ганчев е собственик на отбора, а реално не е дал нито лев за това? Колко пари е налял Ганчев в ЦСКА или е направил някакво шмекеруване и е придобил отбора без пари, както направи с "Петрол" стана собственик и Председател на Управителния съвет на АД-то без да даде и лев за "Петрол"?

Емил Коцев: Акциите на ЦСКА не са прехвърлени на г-н Ганчев. Финансирането на ЦСКА се осигурява от Гриша Ганчев и Юлиян Инджов. Гриша Ганчев плаща заплатите на първия отбор на ЦСКА

14. Във Вашата редакция имате ли изобщо левскар? Ако има къжете кой е, за да му задам подобни въпроси свързани със собственоста и за Левски

Емил Коцев: Да, има - Ивайло Димитров.

Пиргос

15. През 2014- а година е награден от ПФК ЦСКА за коректно и обективно отразяване. Да разбирам ли че сте лично награден от ликвидатора на ЦСКА Сашо Апашо или другото Саше Това повод за гордост ли е или за срам

Емил Коцев: Няма причина да се срамувам. Приемам го като признание за труда ми.

16. Би ли ни показал твоя статия за ЦСКА която предвещава дербитата със София 2010 и Сарая,написана през 2014та

Емил Коцев: Не съм писал такава статия. Едва ли някой е предвиждал, че ЦСКА ще играе във "В" група.

Anti-komunist89

17. Между Вас и г-н Домусчиев, кой би спечелил на канадска?

Емил Коцев: Почнал съм да ходя на фитнес, а той се е отдал на семейния живот - предполагам, че аз.

18. А на тенис на маса?

Емил Коцев: Той.

Цял Разград спа с жената на модератора

19. Г-н Коцев, след като модератора така или иначе трие въпросите които ние задаваме, и след като вашия главен редактор НАГЛО ИЗЛЪГА, и след като сайта ви продължава политиката да пуска жълти "новини" с цел привличане на интерес (който сам отблъсна) не намирам смисъл да ви питам друго освен:
НЕ ВИ ЛИ Е НЕУДОБНО ДА РАБОТИТЕ В ТАКЪВ ДОЛНОПРОБЕН САЙТ

Емил Коцев: Не ми е неудобно.

Самолета

20. Този откачалник Неуката в кой град се намира?

Емил Коцев: Нямам представа кой е "Неуката".

21. Според вас кризата с бежанците как ще се отрази на предстоящото европейско?

Емил Коцев: Няма да се отрази.

22. Кой е вашия фаворит в ШЛ и за Европейското по футбол?

Емил Коцев: Реал (Мадрид) и Германия.

rincewind

23. Г-н Коцев, виждам, че "висшето" Ви образование е тренер по футбол. Каква Ви е степента и планирате ли ако сте магистър да защитите и докторат по темата?

Емил Коцев: Завършил съм магистратура спортна журналистика. Планирам да запиша докторантура психология.

24. Тати и мама кви бяха по комунизма? Чувам, че си от чорбата
Т.е. си армеец Чин и длъжност от БА?
Къде си служил (че преди бая се криехте от кофти служба - имам преки наблюдения - не се измъквай тук, че лошо ше стане! Хем армейци, хем не щем да служим;)

Емил Коцев: Не съм бил войник.

25. Как се издържа семейство с работа в пародия на медия като тъп спорт на министър Кралев или пиг.бг на Прасчо и Мама? Крадете ли, рушвети ли взимате? Кой е собственика на топспорт? Има ли нещо общо с настоящия министър на спорта? Защо премълчавате отговора на долния въпрос за собствеността на топспорт? Прозрачността не е ли принцип на редакцията ви? Или вашата работа е само да искате, а не да давате (информация и/или прозрачност)?

В този ред на мисли - ако е вярно, че министър Кралев, чрез собствеността си в юридическото лице, което притежава интернет портали inoculated.bg не е ли в конфликт на интереси?

Вие като журналист какво мислите по въпроса? Или мизерната заплатка преди всичко? Имах предвид групата интернет портали ibox.bg. Та има ли конфликт на интереси министър Кралев или не? ;)

Емил Коцев: Г-н Кралев е министър на младежта и спорта. Членовете на ръководството на Topsport.bg могат да бъдат видяни в самия сайт, а иначе не съм семеен.

Gon_Zoo

mnogo NIK off

26. Кога лецкито ще спре да отвращава хората харесващи футбола ?

Емил Коцев: Надявам се Левски, както и останалите български отбори да подобрят представянето си и да върнат хората по стадионите.

ОЧЗ !

27. Мислите ли, че след като Държавата ОТНОВО започна да помага по - всякакъв начин на говедата, мръсната синя паплач отново ще започне да купува съдии?
И ако ДА- колко съдии ще изгорят според вас този път?

Емил Коцев: Иска ми се нещата да се решават изцяло с футболни средства и съдиите да не се превръщат в главни действащи лица.

Eb*hme_Pomorie_kakto_Valedo_eba_Moda

28. Zashto komunisti4eskiat CSKA oshte rita vav V,a ne v A okoliiska?

Zashto Volen Siderastov,Maia Manolova i Georgi Parvanov(agent Gotse) se deklarirat otkrito ,kato cesekari?

Veroiatno i ako Stanishev ne be pedal bi bil cesekar...kato vsi4ki komunisti....

Емил Коцев: ЦСКА е във "В" група, тъй като не е покрил изискванията за получаване на професионален лиценз.

Относно споменатите политици - всеки преценява дали да разкрива пристрастията си.