Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков, който продължава да лекува контузия, вярва, че съотборниците му ще елиминират Локо Пд за купата.

"Няма криза в нашия отбор. Всеки тим има моменти, в които играе на високо ниво, и такива, в които се забелязва леко отстъпление. Няма как цяла година да си перфектен. Сигурен съм, че в следващите мачове ще покажем на какво сме способни. Опитаха да вкарат напрежение в отбора, но водим доста точки и показваме, че сме най-класният отбор. Мисля, че ще спечелим титлата. Сега ни чака нова тежка среща с Локо Пловдив. Те са много стойностен отбор. Аз лично в началото също ги подценявах, но те ме опровергаха. Впечатлиха ме срещу ЦСКА. Познавам Камбуров и Здравко Лазаров, отлични футболисти са. Показали са, че са лидери", каза националът, пред "Тема спорт".

"Полуфиналът ще е труден и затова трябва да вземем преднина в домакинството си, за да ни е по-леко на "Лаута". Свалям шапка на Черно море и Локо Пловдив, защото макар да не се борят за нищо, играят силно", каза Дяков. Той коментира и контузията си. "Отсъствието на един футболист няма как да повлияе на играта на отбора. Ще се отпушим и ще се влезем в ритъм. Аз лично вече се чувствам по-добре. Възстановяването ми върви по план", добави Дяков. Реклама