След срещата между тимовете на Литекс и Беласица Ферарио Спасов беше доволен от резултата.

" Доволен съм от резултата и отчасти от играта на нашия отбор. Явно тежкият цикъл натежава върху момчетата и доста от тях отпаднаха физически. Чест прави на тези, които влязоха като резерви, че играха много добре и с настроение. Не сме подценявали съперника. Нормално е след толкова мачове да сме по-тежки в началото. За наше щастие Беласица не успя да реализира малкото положения, които създаде. След това ние изцяло контролирахме събитията на терена и можехме да постигнем и още по-убедителен успех. Спечелихме заслужено, но най-важното е, че
на терена се игра футбол и нямаше глупости. 

Нормално е всички да мислим за Хамбургер. Още преди мача ни с Беласица гледахме малко от двубоя им с Байерн (Мюнхен). Като видяхме на какъв стадион ще играем и срещу какъв отбор всеки един от нас чака с нетърпение двубоите с немския клуб. Те са прекалено голям дразнител за нас, но не трябва да забравяме, че имаме и мачове от вътрешното първенство", заяви Ферарио Спасов.

"За съжаление загубихме. Друг коментар нямам. Колкото и да се опитвахме да се противопоставим на Литекс с игра и със себераздаване, не се получи. Единствената причина е, че нямахме точен удар във вратата на домакините. А без такъв не можеш да вкараш гол. Вярно е, че можехме да загубим и с повече, но през второто полувреме ние създадохме най-чистото положение. Но за съжаление младият Дюлгеров от 2 метра не успя да улучи вратата. Литекс има много добра селекция, на всеки пост по двама играчи. Имат скорост, техника и срещу такъв отбор се играе трудно. Според нашите възможности и моментно състояние дадохме всичко, което можем, но не успяхме да спечелим нищо. Доволен съм като цяло от играта на отбора, но за да измъкнем нещо от такива мачове срещу грандовете ЦСКА, Левски и Литекс трябва да вкарваме. Все пак от такива двубои можем само да спечелим. Но ни трябва много повече усилия и разум. Съдийството не искам да коментирам", заяви наставникът на Беласица Митев.