Влезлият по спешност срещу Черно море Стоян Колев коментира, че не се притеснява от конкуренция на вратарския пост и няма да има проблеми, ако клубът реши да потърси още един страж през зимата.

Ветеранът се появи в игра след първия половин час на двубоя, завършил 3:1 за „червените", след като титулярът Якуб Дивиш получи контузия след единоборство с Георги Божилов и въпреки опитите си, не можа да продължи.

„Не е лесно, след толкова време, когато не си играл в официални срещи. Мисля, че имам достатъчно опит, и това не ми влияе на психиката. Нервен мач малко стана"

„Отборът на Черно море е един от тимовете, които навън се опитват да играят футбол. Вече във Варна... Там е друга работа. Теренът там не им позволява да играят футбол. Виждате обаче, че при гостуванията си те се представят добре. Заради това и днес мачът стана тежък и труден за нас. Имаше и странични фактори, които повлияха върху нервността на този мач, но ЦСКА търси победата през всичките 90 минути. Радостното е, че второто полувреме вдигнахме доста високо оборотите и Черно море не можа да издържи."

„Изключително трудна беше подготовката през лятото, тъй като в процеса постоянно пристигаха нови играчи. Беше ни трудно да се обиграем, имаше играчи, на които не знаех имената, колкото и странно да прозвучи. Все пак това е ЦСКА и трябва всеки един да го разбере. ЦСКА е отбор, който винаги играе за максимума."

„Като цяло търсим футболисти, сега дали ще вземем вратар - времето ще покаже. Аз съм длъжен да се готвя, докато дойде моментът окончателно да спра. Не е проблем ЦСКА да вземе нов вратар", завърши Колев.