"На тези момчета им предстоят още квалификации. Надявам се да са по-разумни и отговорни, за да постигнем успех", заяви след края на срещата президентът на БФС Борислав Михайлов.

"Възможно е Димитър Пенев да остане начело на отбора. Не съм казвал, че той ще си тръгне. В близките дни ще се съберем и ще преценим кой е най-добре да води тима. Сега не е моментът да говорим за други варианти. Да, такива има, но изчакайте още малко. През декември ще има яснота", отговори той на въпрос дали има възможност Димитър Пенев да подпише нов договор с БФС.

"Футболистите взеха достатъчно пари, без да се класират на европейското първенство. Те няма да вземат никакви премии за този успех. Ако бяха успели да заемат едно от първите две места в групата, щяха да получат колкото големите европейски отбори", сподели още президентът на футболната ни централа.

Той коментира и неприятните сцени по трибуните. "Както си спомняте, направихме конференция за расизма. Искахме толерантност, да бъдем европейци, но явно още не сме достатъчно. Важното е разумът да надделява и да бъдат изкоренени тези негативни черти от запалянковците", завърши бившият национал.