Президентът на Беласица Костадин Хаджииванов се изказа много остро против слабата игра на отбора. „Не мога да си обясня това слабо представяне, питайте ги тях, вземете им интервюта да видим какво ще ви кажат.

Осигурено им е всичко, подготвки като на голям клуб. Не мога да разбера на какво се дължи безотговорната игра на тима. Заслужават да ги вкарам два часа да тренират, за да се изпотят малко, защото не си мръднаха гъза по време на мача”, каза критично босът на петричани.

„Толкова години съм във футбола, претърпял съм и разочарования, и радости, не съм притеснен от евентуално изпадане. Ще измисля форма на наказание на играчите. Може да паднеш с 0:5, но да е по достоен начин, а не да се влачиш по терена и да не покажеш никакво желание. Играха като гръмнати.

Стига с тия пренапрежения, трябва да излизат да играят футболен мач. Това е оправданието на всеки играч и треньор, че е имало напрежение. За тях всеки двубой е финал, никога футболист и треньор не съм чул да каже, че е виновен.

Теренът е ужасен, но на Спартак (Вн), на Пирин и Вихрен, също е такъв. През август стадионът ще бъде о`кей. Преди двубоя гостите се оплакваха от терена, но биха с 3:1. Ако не дай Боже бяха се препънали, щяха да ореват света, че теренът им е поречил, щяха да изкарат, че се разхождат едва ли не извънземни при нас”, допълни Коце Хаджииванов.

„Ние сме с единия крак в „Б” група, за какви финансови стимули говорите. Играчите си получават заплатите, плащаме им лагери в чужбина за по 100 хиляди евро. Като искат стимули и като са много добри, да ги вземат грандовете, там ще получат повече пари.

Но така като ги гледам, от тук могат да ги привлекат само в по-долните дивизии, за там са тамън. Ако искахме Левски да ни дават пари, щяхме да пуснем реклами по вестниците с банкови сметки”, завърши босът на Бела.