Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов заяви, че е безкрайно доволен от играта на отбора срещу Беласица. „Вървим уверено към титлата. Тя е все по-близо и вече се вижда. Ясно е, че в България няма кой да ни спре, най-добрият отбор сме.

Играхме обаче на много лош терен, който в повечето случаи оказваше решаваща роля. По-точно, това не беше терен, а разорана нива. Доскоро контузените футболисти показаха класа. Представихме се на сто процента срещу един симпатичен съперник.

Очаквах малко повече съпротива от страна на домакините. Пожелавам на Беласица да остане в „А” група, защото наистина показаха, че съвсем не са лош отбор”, каза Томов след победата.

Той коментира и бъдещето на ДЮШ на клуба и базата на „Червено знаме”: „Ние школата няма да я дадем. Имах среща с Весела Лечева и имаме няколко идеи. Ще се опитаме да направим нещо заедно с държавата. Мога да кажа, че за 60-годишнината на ЦСКА ще има още един терен на „Червено знаме” за нашите таланти”, добави още шефът на „армейците”.