Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс сложи точка на спекулациите, свързвани с неговия отбор на януарския трансферен пазар. Той обяви, че мърсисайдци няма да подписват с никого до затварянето му.

Прозорецът затваря на 2 февруари в полунощ местно време, но до тогава северноирландецът не планира никаква активност. Напоследък "червените" бяха свързвани с име като Езекил Лавеци и др., но явно такава сделка няма да има.

"Нормално е всеки мениджър да иска да се подсили с нови играчи на определени позиции. И аз не правя изключение и не бих имал против да се подсиля на едно-две места за оставащия период до края на сезона."

"Но го казах и преди, затова сега ще го повторя - не смятам да купувам играчи през януари. Виждате, че досега не сме взели никого и по всичко изглежда, че така и ще затвори трансферният прозорец - без наше участие", сподели Роджърс.

Преди отварянето на пазара мърсисайдци бяха в доста слаба форма и мнозина специалисти на Острова очакваха трансферна активност от тях. Те обаче се стабилизираха и явно няма да има нови попълнения.